Осасуна играе при срещу испанския и европейски шампион Реал Мадрид в

...
Осасуна играе при срещу испанския и европейски шампион Реал Мадрид в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Осасуна 0:0 Реал Мадрид, натиск на гостите

Осасуна играе при срещу испанския и европейски първенец Реал Мадрид в дуел от 22-ия кръг на Ла Лига. 

Памплонци заемат отличната девета позиция с 30 точки, до момента в който „ Лос Бланкос “, които са втори в класирането с 48 точки, не престават борбата за купата с водача Барселона, който пък има 56 пункта в актива си.

Наставникът на Реал Мадрид – Карло Анчелоти, трябваше да се оправя без носителя на „ Златната топка “ - Карим Бензема, Тони Кроос, Орелиен Чуамени, Ферлан Менди и Мариано Диас. Добрата вест беше завръщането на Винисиус Жуниор след наказване, както и на вратаря Тибо Куртоа, който се възвърне от травмата си и зае мястото си сред гредите. Интересно решение на италианския експерт бе да остави Дани Карвахал пейката, а вместо него Начо Фернандес играеше по десния фланг на отбраната. Aнтонио Рюдигер и Едер Милитао бяха в центъра на защитата, а Дейвид Алаба – отляво. В центъра на терена оперираха Лука Модрич, Едуардо Камавинга и Дани Себайос. Атаката на отбора пък водеха Винисиус, Родриго и Федерико Валверде.

/ /

И двата тима се хвърлиха крепко в дуела, като още в петата минута Едуардо Камавинга остана на терена да се превива след нарушаване против него от страна на Лукас Торо, който получи и жълт картон.

Реал обаче натисна и се настани по-трайно в половината на Осасуна. Така гостите можеха да поведат в десетата минута, когато Йон Монкайола не реши добре една топка, което остави Винисиус Жуниор късмет да навлезе отляво в наказателното поле самичък против вратаря Серхио Ерера, само че бразилецът стреля право в стража на домакините и топката излезе в ъглов удар.

Пет минути по-късно малко не доближи на Анте Будимир да засече хубаво центриране в наказателното поле на Реал.

В 17-ата минута Федерико Валверде стреля от воле от отдалеченост, само че топката мина около лявата греда на Ерера.

LIVE |

Ла Лига, 22-и кръг

Стартови сформира на двата тима:

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР